Onze welgemeende excuses!

doorEric Dijk

Onze welgemeende excuses!

Momenteel lopen we behoorlijk achter op ons onderhoudsschema voor Toshiba intallaties. We komen simpelweg handjes tekort om al ons werk af te krijgen! Natuurlijk legt ook het Tropisch weer extra druk op ons werk.

We zoeken nog mensen voor ons team.

Bij Dijk’s zijn we dan ook driftig op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken, mensen met een technische achtergrond (of een bovengemiddelde interesse daarin) die geschoold willen worden om aan Toshiba-Airco installaties te werken.

We doen onze uiterste best!

Onze vaste klanten proberen we zo goed mogelijk te helpen, en als er een storing aan de Airconditioning mocht voorvallen… dan komen we eventueel ook buiten de normale werktijden!

Nogmaals… onze welgemeende excuses.

Bij Dijk’s hopen we het aantal kundige handjes in ons team zo snel mogelijk uit te kunnen breiden en ons serviceniveau weer op peil te krijgen.

Kent u of bent u?

Misschien kent u wel iemand die een leuke baan in een technisch bedrijf zoekt… of misschien bent u zelf wel geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging. Ga snel via onze vacaturepagina naar het sollicitatieformulier en zet de eerste stap naar een nieuwe carrière.

Met vriendelijke groet,

Eric Dijk

Deel dit bericht van Dijk's

Over de auteur

Eric Dijk administrator

Hoi, ik ben Eric Dijk, eigenaar van de Dijk's Groep.

Geef een reactie