De Lorean Retrofit. Een update.

doorJay Janssen

De Lorean Retrofit. Een update.

Bij Dijk’s zijn we trots op ons werk, of beter gezegd… ons vakwerk! Want wij willen wel graag oplossingen aandragen waar anderen alleen de standaard hanteren. En vooral bij het ‘retrofitten’ van Old- en Youngtimers komen we problemen tegen waar geen hapklare oplossingen voor in het schap liggen. Dan zoeken onze specialisten een passende oplossing door creativiteit, technisch inzicht en vakkennis samen te voegen. Wij verkopen niet graag ‘Néé’!

De Nederlandse DeLorean club

Die hebben naar aanleiding van de retrofit van een DeLorean bij Dijk’s een fraai artikel geschreven over deze opwaardering van de airco… een artikel waarin de technische achtergrond van de ‘operatie’ duidelijk wordt beschreven… en waarbij de creativiteit van onze mensen voor het voetlicht komt!

Lees het hele artikel, klik hier!

Dé onmoetingsplek voor DeLorean fanaten

Bent u misschien een DeLorean liefhebber en wilt u meer te weten komen over deze roestvast stalen bolide? Of wilt u gewoon een keer lekker met eigenaren kletsen over de ‘De Lorean’ passie op de mooiste plekken van Nederland of België waar zij hun evenementen organiseren? Dan bezoek hun website!

Over de auteur

Jay Janssen administrator