Airconditioning Gebouwen

Airconditioning, een beheersbaar klimaat!

Airconditioning is natuurlijk de oplossing bij uitstek in die periodes dat de temperaturen flink oplopen. Dat is tenminste wat de meeste mensen denken. Maar met die denkwijze doen we een goed airconditioningsysteem behoorlijk tekort!

Het is juist de veelzijdigheid van moderne airconditioning-systemen die het klimaat en daarmee het leven binnenshuis zo enorm ten goede komen. Minstens zo belangrijk als de koelfunctie is het verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen van het klimaat in uw woning of bedrijfsruimte!

Probeer tijdens periodes van hogere temperaturen de aandacht van de leerlingn maar eens vast te houden. En voor de leraar is het ook geen pretje om uren in een oververhit klaslokaal te verblijven. Voorkom uitval en gebrekkige prestaties, installeer airconditioning in uw school / onderwijsinstelling.

Airconditioning in uw kantoor, een hogere productie!

Werken met volledige focus is bij te hoge temperaturen onmogelijk. Kantoren met een deugdelijke klimaatbeheersing presteren beduidend beter! Door het waarborgen van een goed klimaat blijft de productie op peil en komen uw medewerkers graag naar hun werk.

Airconditioning in de slaapkamer, een goede nachtrust!

Geen gedraai en gewoel door de hitte. Niet ’s morgens vermoeid opstaan en dan de hele dag brak doorbrengen. Met een airconditioning in uw slaapkamer is uw nachtrust gegarandeerd!

Airconditioning in de woonkamer, hou de hitte buiten!

Buiten is het heet, binnen is het aangenaam. En dat zorgt voor een normale, prettige dagindeling. Gewoon eten, TV kijken, bezoek ontvangen, lezen, muziek luisteren…. geen gezweet en irritaties.

Airconditioning in de sportschool, zo blijft het leuk!

Als de temperaturen stijgen zakt het bezoek aan de sportschool of fitness, uw klanten hebben geen zin om in een zinderende hitte te sporten. En dan hebben we het nog niet over het gevaar van grote inspanningen in een te hoge omgevingstemperatuur. Met airconditioning is sporten prettig en veilig!

Airconditioning in de winkel, zo worden klanten kopers!

Loop een te warme winkel binnen… en tien tegen één dat u snel de zaak verlaat! Met airconditioning merkt u meteen dat bezoekers uw winkel langer bezoeken en meer besteden. Dat is snel terug verdienen!

Airconditioning in het restaurant, een langer verblijf!

Probeer maar eens een heerlijk diner te genieten in een warm restaurant. Daar is de lol snel vanaf. Gasten komen niet of bestellen minder! Bij een restaurant met klimaatbeheersing / airconditioning is ‘uit eten’ een aangename ervaring. Gasten blijven langer, eten en drinken meer en gaan opgewekt naar huis.

Airconditioning in woon- en zorginstellingen, voor bewoners en personeel!

Voor oudere en hulpbehoevenden zijn zomerse, hoge temperaturen vaak verschrikkelijk. Ze kunnen er niet voor vluchten, ze kunnen niet naar het zwembad en zijn soms bedlederig. Dan is airconditioning geen luxe maar een noodzakelijkheid. Ook voor medewerkers is het ondoenelijk om hun bewoners / patienten goed te helpen.

De werkwijze van een Toshiba installatie in plaatjes

In 25 stappen ziet u een volledige installatie van een Toshiba Airconditioning. Hier gaat het om een airconditioning die in een slaapkamer is opgehangen. Weinigen zullen vergeten hoe moeilijk het is de slaap te vatten bij die hoge temperaturen die we de laatste zomers hebben ervaren.

Een airconditioning is dan ook geen overbodige luxe meer, het zorgt ervoor dat u ’s morgens weer uitgerust aan de start verschijnt. En dat is de investering meer dan waard. Daarnaast is Toshiba geluidsarm. Bij normaal gebruik zal het geluidsniveau amper de 20dB overschrijden.

Het voordeel van klimaatbeheersing

Met hoogwaardige airconditioning verkrijgt u een perfecte op uw eigen wensen ingestelde temperatuur, zuiverheid, ventilatie en luchtvochtigheid in uw woning of bedrijfsruimte. Het voordeel van airconditioning oftewel klimaatbeheersing is dus echt niet alleen te merken in de warme (lees tropische) periodes. U profiteert echt het hele jaar van een optimaal klimaat en comfort.

Toshiba-Airco van Dijk´s in Maasbree richt zich dan ook niet op goedkope systemen voor één periode en een korte levensduur. Wij leveren alleen producten waar we volledig achter staan van een kwaliteit waar u dagelijks plezier aan zult beleven… en dan voor een hele lange tijd!

Bij airconditioning-systemen is expertise en service van levensbelang. En dan is het goed om te weten dat u zaken doet met een betrouwbare en degelijke partner die al jaren een begrip is in klimaatbeheersing. Onze airconditioningsystemen zijn geruisloos en energiezuinig! Dat zijn gegevens die de uiteindelijke kosten van klimaatbeheersing meer beinvloeden dan de aanschafkosten.

Laat u daarom dan ook goed en deskundig voorlichten. Een juiste keuze kan u achteraf veel ellende en onvoorziene kosten besparen!

Klimaatoplossingen die specifiek op uw situatie zijn toegespitst

Uw situatie is niet gelijk aan een andere. Airconditioning is maatwerk. Wij bekijken iedere omgeving eerst ter plaatse en gaan dan de mogelijkheden in kaart brengen. We bespreken samen uw wensen en maken hierna een passende offerte. Indien u met deze aanbieding accoord gaat komt onze montagedienst nog een keer bij u langs om de installatie-details met u door te nemen en een datum te prikken.

Het gaat om hoogwaardige apparatuur, die verdient alle zorg voorafgaand en na de installatie. Wij willen ten alle tijde voorkomen dat er tijdens de montage problemen opduiken die voorkomen hadden kunnen worden.

De trend in airconditioning-systemen

Waar voorheen gekozen werd voor de installatie van airconditioning in bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer wordt er nu vaker gekozen voor klimaatbeheersing van meerdere ruimtes en/of verdiepingen. Op de buitenunit van een airconditioning kunnen meerdere binnenunits aangesloten worden. Daarmee kunt u elke ruimte het klimaat toekennen dat op die plek het meest geschikt is.

Het is in het bedrijfsleven natuurlijk al langer bekend, een goed klimaat verbetert de prestaties en zorgt voor een verhoging van het welbevinden!

Toshiba Airconditioning

Met een productie van 3,5 miljoen eenheden per jaar behoort Toshiba tot de grootste airconditioning producenten ter wereld. Het moederconcern heeft met betrekking tot elektronica componenten een reputatie hoog te houden en het is daarom vanzelfsprekend dat de Toshiba airconditioners eveneens met de laatste snufjes op dit gebied zijn uitgerust.

Continue innovatie

De continue innovaties waarin veel eigen uitvindingen en patenten zijn verwerkt hebben er mede toe geleid dat Toshiba airconditioners als zeer energiezuinig en van absolute topklasse worden gerekend. De vele tientallen miljoenen gebruikers ervaren dagelijks het weldadige comfort van Toshiba airconditioners. Door de aanschaf van een Toshiba airconditioner wordt de juiste stap gezet naar een comfortabel binnenklimaat.

Dijk’s is dealer voor Toshiba in Limburg

Wij werken alleen met Toshiba Airconditioners, en zijn dan ook gecertificeerde partner van dit hoogwaardige merk. Bezoek onze Toshiba Airco website!