Beoordelingen Dijk’s

Jaco Veldevijf-sterren-beoordeling-dijks

Radiateur besteld. Helaas niet degoede ondanks wederzijdse inspanning om de juiste te bestellen. Werdt echter door Ed meteen alles in het werk gestels om snelntoch de juiste radiateur te kunnen leveren. Ik kon hem zelf ophalen bij de leverancier wat weer een uur of 6 tijd scheelde. Kon daardoor mooi op tijd met de caravan naar vriendenweekend. Top service dus!

Frank Lommenvijf-sterren-beoordeling-dijks

Ik ben erg blij met Dijks in Maasbree. Ik ben er al zo’n 20 jaar klant met mijn oldtimer. Onlangs hebben de mannen van Dijks de complete airco vernieuwd. Alle slangen vervangen, nieuwe radiator, droger. Alle gemonteerde onderdelen zijn van A-kwaliteit. Alles werd in de werkplaats op maat gemaakt, en perfect geïnstalleerd. De aansluitingen op de reeds bestaande compressor zijn door hun zelf aangepast en gelast. Dit soort vakwerk is echt zeldzaam.

2 jaar geleden heb ik ook thuis een airco laten installeren. Deze werkt ook perfect, en is exact naar mijn wensen gemonteerd.

Marc Overesvijf-sterren-beoordeling-dijks

Wij hebben al 10 jaar een airconditioning van Dijk’s in huis, en jaarlijks melden zij zich voor een onderhoudsbeurt. En al die jaren heeft de airco zonder storingen en problemen gewerkt!

Mark Thissenvijf-sterren-beoordeling-dijks

Ongeveer 5 jaar geleden airco in huis laten plaatsen. En nog zeer tevreden over het gehele team. Laatst nog langs geweest voor service. Aircospecialist van de regio!

Robert de Vriesvijf-sterren-beoordeling-dijks

Netjes geholpen. Airco werkt weer als een tierelier.

Hans van der Meijdenvijf-sterren-beoordeling-dijks

Goede service!

Meer reviews lezen over Dijk’s?

Ga dan naar de Facebook-pagina van Dijks!

Of bekijk de Google Reviews