Airco kapot? Vraag een second opinion!

doorJay Janssen

Airco kapot? Vraag een second opinion!

“Ik krijg vaker patiënten voor een second opinion… en dat juig ik alleen maar toe! Eén dokter kan niet alles weten, en het is tenslotte jouw lijf… jouw gezondheid! Daarom vind ik het dan wel weer vreemd dat mensen met een kapotte airco in de auto niet voor die tweede beoordeling naar een specialist gaan. Je wilt jezelf en je auto toch niets te kort doen?

Ik ga met mijn auto-airconditioning tegenwoordig naar Dijk’s! Die hebben mij met hun second opinion vele euro’s bespaard!”

Dr. Beesemer

Airco stuk? Vraag een second opinion bij Dijk’s

Als uw airconditioning in de auto kapot is wil dat niet zeggen dat dit onherstelbaar is. Vaak hebben ‘gewone’ garages te weinig expertise in huis om een mogelijke oplossing te zien, en dan grijpt men vaak naar dure vervanging… of u blijft zitten met een slecht of niet werkende airco. Het komt zelfs regelmatig voor dat airco’s door verkeerd uitgevoerd onderhoud stuk gaan… waarom dan niet meteen naar een échte specialist? De autoriteit op het gebied is Dijk’s in Maasbree… maak gerust die afspraak voor een second opinion!

Over de auteur

Jay Janssen administrator