Airconditioning

Airconditioning is meer dan koelen

Airconditioning is natuurlijk de oplossing bij uitstek in die periodes dat de temperaturen flink oplopen. Dat is tenminste wat de meeste mensen denken. Maar met die denkwijze doen we een goed airconditioningsysteem behoorlijk tekort!

Veelzijdige Airconditioners

Het is juist de veelzijdigheid van moderne airconditioning-systemen die het klimaat en daarmee het leven binnenshuis zo enorm ten goede komen. Minstens zo belangrijk als de koelfunctie is het verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen van het klimaat in uw woning of bedrijfsruimte!

Het voordeel van klimaatbeheersing

Met hoogwaardige airconditioning verkrijgt u een perfecte op uw eigen wensen ingestelde temperatuur, zuiverheid, ventilatie en luchtvochtigheid in uw woning of bedrijfsruimte. Het voordeel van airconditioning oftewel klimaatbeheersing is dus echt niet alleen te merken in de warme (lees tropische) periodes. U profiteert echt het hele jaar van een optimaal klimaat en comfort. Toshiba-Airco van Dijk´s in Maasbree richt zich dan ook niet op goedkope systemen voor één periode en een korte levensduur. Wij leveren alleen producten waar we volledig achter staan van een kwaliteit waar u dagelijks plezier aan zult beleven… en dan voor een hele lange tijd!

Kies voor Kwaliteit, Ervaring én Kennis

Bij airconditioning-systemen is expertise en service van levensbelang. En dan is het goed om te weten dat u zaken doet met een betrouwbare en degelijke partner die al jaren een begrip is in klimaatbeheersing. Onze airconditioningsystemen zijn geruisloos en energiezuinig! Dat zijn gegevens die de uiteindelijke kosten van klimaatbeheersing meer beinvloeden dan de aanschafkosten. Laat u daarom dan ook goed en deskundig voorlichten. Een juiste keuze kan u achteraf veel ellende en onvoorziene kosten besparen!

Klimaatoplossingen specifiek voor uw situatie

Uw situatie is niet gelijk aan een andere. Airconditioning is maatwerk. Wij bekijken iedere omgeving eerst ter plaatse en gaan dan de mogelijkheden in kaart brengen. We bespreken samen uw wensen en maken hierna een passende offerte. Indien u met deze aanbieding accoord gaat komt onze montagedienst nog een keer bij u langs om de installatie-details met u door te nemen en een datum te prikken. Het gaat om hoogwaardige apparatuur, die verdient alle zorg voorafgaand en na de installatie. Wij willen ten alle tijde voorkomen dat er tijdens de montage problemen opduiken die voorkomen hadden kunnen worden.

De trend in airconditioning-systemen

Waar voorheen gekozen werd voor de installatie van airconditioning in bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer wordt er nu vaker gekozen voor klimaatbeheersing van meerdere ruimtes en/of verdiepingen. Op de buitenunit van een airconditioning kunnen meerdere binnenunits aangesloten worden. Daarmee kunt u elke ruimte het klimaat toekennen dat op die plek het meest geschikt is. Het is in het bedrijfsleven natuurlijk al langer bekend, een goed klimaat verbetert de prestaties en zorgt voor een verhoging van het welbevinden!