Airconditioning Machines

Een werkbaar klimaat, dat is van levensbelang!

Machines in bijvoorbeeld het grondverzet werken meestal in een stoffige omgeving. Het moge duidelijk zijn dat het openzetten van een raampje dan geen oplossing is. De bestuurder wil graag in een schone, koele cabine werken. Maar de combinatie van een stoffige omgeving, het grote glasoppervlak van de cabine, de directe nabijheid van de motor en hydroliek-leidingen is natuurlijk een groot obstakel… probeer dan maar ééns het hoofd en lijf koel te houden. En dat is toch écht een voorwaarde voor veilig werken met deze vaak enorm krachtige en forse machines!

Airconditioning door Dijk's in Maasbree voor Grondverzet-Machines.

Airconditioning is dan geen luxe maar een noodzaak!

De veiligheid van iedereen in de directe omgeving van de machine is afhankelijk van de alertheid van de bestuurder. Het is onmogelijk om bij een extreem hoge temperatuur het hoofd koel te houden en een klus veilig, verantwoord en kundig te klaren. Hier is een goed werkende airconditioning eigenlijk een arbeidsvoorwaarde.

Speciale machines, speciale Airco

Voor die airconditioning in machines gelden andere maatstaven als voor de airco in een ‘normaal’ voertuig, ze werken in extreme omstandigheden… en de prestaties moeten continu goed zijn. En zeker niet onbelangrijk… bij eventuele uitval moet de storing zo snel mogelijk verholpen worden, kundig… en misschien wel op de werk-locatie zelf.

Daarom kiest u voor Airconditioning van Dijk’s

Dan kiest u namelijk voor vakmanschap, technisch vernuft, een geweldige service… en een ondersteuning door betrokken specialisten die zelfs met hun mobiele werkplaatsen bij u op locatie kunnen werken! Hoe gemakkelijk kan een keuze zijn?

Gratis en vrijblijvend advies

Onze vakidioten/specialisten komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend (en natuurlijk gratis) alle mogelijkheden te bespreken. Een weloverwogen keuze kunt u alleen maken door een goed advies te krijgen… en dat krijgt u van Dijk’s airconditioning!